Revolucion: një ndryshim i papritur, rrënjësor dhe tërësor nga mënyra se si bëhen gjërat zakonisht.

Revolucion. Vetë fjala nxit shpresë, ndes pasion dhe frymëzon besnikëri si asnjë fjalë tjetër në fjalorin njerëzor. Ai të sjell në mendje pamjet e një grupi shumë të vogël njerëzish të cilët nuk duan të jetojnë më siç kanë jetuar në të kaluarën.

Unë besoj se ka ardhur koha për revolucionin tjetër botëror, më të madhin e të gjithëve.”, – thotë Joyce Meyer. “Ne nuk na duhet një revolucion i mbështetur në politikë, ekonomi apo teknologji; çfarë na duhet është një revolucion dashurie.

Falas!

E-mail: info@radio-7kosova.net

Facebook Comments