Do të flasim për jetën në familje sipas Fjalës së Zotit dhe tema për sot është “Rritja e fëmijëve të Perëndishëm”. Në programet e kaluar kemi shqyrtuar se si të sillet familja e krishterë. Familja e krishterë është vendi ku djalli ka sulmuar që nga dita e Adamit dhe Evës, ku edhe sot e kësaj dite familjet janë vazhdimisht nën sulmin e djallit.

Facebook Comments