Sot do te flasim rreth jezusit si sheruesi i personazheve te tij, sot do te flasim per nje personazh tjeter dhe ai eshte njeriu me dore te thate. tek ungjilli sipas markut kap. 3 prej vargu 1 e tutje thuhet ‘Pastaj ai hyri përsëri në sinagogë dhe aty ishte një njeri që kishte një dorë të tharë. Dhe ata po e ruanin në se do ta shëronte në ditën e së shtunës, që pastaj ta paditnin. Dhe ai i tha njeriut që e kishte dorën të tharë: “Cohu në mes të të gjithëve!”. Dhe u tha atyre: “A është e lejueshme ditën e së shtunës të bësh të mirë apo të keqe, të shpëtosh një jetë apo ta vrasësh?”. Por ata heshtnin’

Facebook Comments