Sot do të flasim për një nga historite më të veçanta që tregohen në Bibel rreth jetës së Jezusit gjatë kohës që ishte në toke, do të flasim për shpërfytyrimin. Në një moment që Jezusi bëri diçka që nuk e kishte bërë më përpara dhe kishte dëshmitar që kur e panë Jezusin u mahnitën…

Facebook Comments