Jemi sot për të folur për jetën dhe shpesh kur flasim për jetën, ne nuk e mendojmë vetem se si ta jetojmë atë por edhe fundin e saj. Nuk e di sesi ose çfarë ndjenje të jep kur ti mendon për fundin e jetës sate. A ka fund jeta?

Facebook Comments