Jemi duke folur qe 2 jave rrjesht per Okultin dhe fuqinë e tij, ndikimin e tij në jetën tonë. Se sa e dëmshme është përfshirja jonë në okult. Javën e kaluar kemi folur për hajmalinë dhe nuskën…

Facebook Comments