Lutem që jeni duke kaluar mirë dhe jeni rikthyer punës. Jemi duke folur se si të kemi një fillim të ri në jetën tonë, në lidhjen tonë me Zotin por edhe në çdo aspekt të jetës tonë…

Facebook Comments