Sot do të mësojmë dhe do të dëgjojmë për leximin e Biblës “Si të lexojmë Biblën”. Skribet dhe farisenjtë ishin lexues të medhenj të ligjit. Ata studionin librat e shentjë vazhdimisht (Mat. 12:3-7)
Shpëtimtari zakonisht zhvillonte luftën në kampin e armikut dhe Ai e bëri këtë gjë gjithashtu, Ai foli sipas menyrës së tyre dhe Ai ju tha: << A nuk e keni lexuar vallë? >>. – Pastor Jeton Sokoli

Facebook Comments