Javën e kaluar kemi folur shumë rreth amaneteve dhe këshillave që Jezusi u tha nxënësve por edhe pjestarëve të Tij te Ungjilli sipas Markut. Sot do të flasim gjithashtu për këshilla të tjera që Jezusi i tha kishës së Tij që të përgatitet deri në ardhjen e Tij. Jezusi tha unë do të vij dhe ndodhi në Betlehem…

Facebook Comments