Jemi tek libri i Ruthit, në Dhjatën e Vjetër të Fjalës së Perëndisë, sot do të vazhdojmë me temen “Problemin Hidherimit”. Hidherimi ka aftesi të na shkatërrojë jetën tonë dhe ka ndikim dhe tek ata që kemi përreth.

Na ndiqni! Me pastor Gani Smolicen.

Facebook Comments