Sot do të flasim në javen e dytë për lutjen dhe fuqinë e lutjes në jetën tonë. Saktësisht do të mësojme nga jeta e lutjes së Jezusit, Ai u lut dhe pyetja që i intrigon të gjithë dhe shumë të krishterë është nëse Ai është Zoti atëherë pse kishte nevojë të lutej?…

Facebook Comments