Sot i erdhi radha thënies se 4 që tha Jezu Krishti në kryq. Kjo thënie gjëndet te Mateu 27 dhe kjo thënie është “Perëndia im përse më ke braktisur”. Të shkojmë së bashku tek ungjilli sipas Mateut, kapitulli 27 dhe të lexojme sëbashku vargjet 32 deri 49…

Facebook Comments