Do të vazhdojmë sot dëgjues të dashur, me letrën e Titit. Jemi tek pjesa e dytë dhe për sot kemi titullin “Vënia e gjërave në vendin e duhur”. Do të lexojmë sëbashku nga letra e palit drejtuar Titit…

Facebook Comments