Sot do të flasim për zemërbutësinë, në fakt do të mundohemi të shpjegojmë dhe të flasim shumë për këtë teme duke qënë se brezi i sotshëm vështirë mund të dijë se çfarë është zemërbutësia. Jezusi na jep një lumturi përsa i përket zemërbutëve…

Facebook Comments