Jemi tek pjesa e dytë, ku në programin e kaluar kemi folur për zemërimin e Perëndisë por edhe tek shpresa që është tek ungjilli i Jezus Krishti dhe çfarë ndodh me njerëzit që besojnë dhe kalojnë tek jeta tjetër…

Facebook Comments