Inkurajime

SHBA: Zoti po lëviz fuqishëm

Qindra njerëzve po u ndryshojnë jetët nga hiri i fuqishëm, shpëtues i Jezu Krishtit, ndërsa një “lëvizje e Zotit” vazhdon në javën e dytë në Kishën Free Chapel në Gainesville, Georgia.

Ajo që filloi si një ringjalljeje dy netëshe më 23 tetor, me të ftuar special Evangjelist, Perry Stone, u zgjat në natën e 10-të, të mërkurën dhe ata që kanë marrë pjesë në “atë që po bën Fryma e Zotit”  Ato thonë “Zoti nuk ka mbaruar me Amerikën, Kishën, apo Brezin e ardhshëm”.

Në natën e  Halloween – një natë kur të rinjtë zakonisht nuk janë në kishë – mijëra të rinj adhuruan Jezu Krishtin, me një zjarr që mund të përshkruhet vetëm si një lëvizje e vërtetë e Frymës së Shenjtë.

“Mbrëmë ishte një Halloween që nuk do ta harroj kurrë”, shkroi Franklin. “Qindra të rinj këndonin, kërcenin dhe adhuronin Jezusin!”

“Sa bukur duke parë të rinjtë duke lavdëruar Zotin në  natën e Halloween,” komentoi Free Chapel në Instagram. “Vendi  ishte plot me njerëz të uritur për praninë e Zotit. Ne i japim të gjithë lavdinë Perëndisë për atë që Ai ka bërë në Revival.” Kjo natë e papritur ka bërë që qindra njerëz të mbushin altarin e kishës duke kërkuar falje, shërim dhe i kanë  rikushtuar  jetën e tyre Jezu Krishtit.

“Nuk kam parë kurrë më shumë njerëz në altar duke kërkuar Zotin, duke marrë pagëzimin e Frymës së Shenjtë. Mbrëmë, qindra u pagëzuan në Frymën e Shenjtë. Ne morëm të shtunën, pushim dhe predikuam dy shërbesa të dielën. Dhe të hënën me kishte mbi 5,000 njerëz në sallë.

Facebook Comments

Share This:

Related Posts

 • 95
  Prezenca e Zotit e bind njeriun!Në pjesën e Torës të kësaj jave, Moisiu fillon të udhëzojë Izraelin në lidhje me sakrificat dhe ofertat e ndryshme. Mund të thuhet shumë për këto, por në këtë artikull do të diskutohet vetëm një fjalë. Në vargjet e para  të Levitikut lexojmë: “Në rast se oferta e tij është…
  Tags: të, në, një, dhe, që, inkurajime
 • 95
  Na u duk mirë Frymës së Shenjtë dhe neve!Veprat e Apostujve, kapitulli 15, vargu 28, thotë: “Në fakt na u duk mirë Frymës së Shenjtë dhe neve që të mos ju ngarkojmë asnjë barrë tjetër përveç këtyre gjërave të nevojshme “ Ky është vërtet një varg interesant dhe një fjali vërtet interesante në mes të kapitullit 15 të veprave…
  Tags: të, në, dhe, që, inkurajime
 • 94
  SpirancatAtëherë, nga frika se mos përplaseshin kundër shkëmbinjve, hodhën nga kiçi kaëėr spiranca, duke pritur me ankth që të bëhej ditë. Veprat e apostujve 27:29 Marinarët ishin në bord, kur një stuhi dimri filloi të godasë anijen e tyre të vjetër. Ata  po dëgjonin kërcitjet dhe  zhurmat që vinin nga…
  Tags: të, që, në, dhe, inkurajime
 • 94
  Besojini Zotit për ato që po luteni!Jezusi tha: “Madje, edhe flokët e kokës janë të gjitha të numëruara” (Luka 12:7). Por një mikja ime LuAnne mësoi se nuk janë vetëm flokët ato që Zoti ka numëruar. Një ditë më kishte dërguar një email me një kërkesë urgjente lutjeje: Burri im, Bill, u kthye në shtëpi shumë i shqetësuar.…
  Tags: të, në, që, një, nuk, dhe, inkurajime
 • 94
  Kurajo!Tek Veprat e Apostujve, kapitulli 23, Pali po gjykohet dhe ai po dëshmon për Ungjillin dhe, ndërsa e bën këtë, grindja rreth tij bëhet aq e dhunshme, sa që tribuni kishte frikë se mos Pali bëhej copa-copa nga kjo turmë dhe u dha urdhër ushtarëve që ta largonin Palin prej…
  Tags: të, dhe, në, që, inkurajime
Comments