Videos

Matt Redman – 10,000 Reasons (live)

Mijëra përsona dolën në sheshin “Times Square” ndërkohë qe Matt Redman këndonte këngën “10,000 reasons”. Videoja është postuar në Gusht dhe tani “interneti është duke adhuruar”. Ndërkohë që amerikanët do votojnë së shpejti për presidentin e rradhes, është me rëndësi që të kthehejmë zemrat tona te Krijuesi.

Facebook Comments