Videos

TobyMac publikon këngën kushtuar djalit të tij që vdiq papritur në muajin tetor

Reperi i krishterë TobyMac publikoi të premten “21 vjet”, një këngë e re që kaplonte vdekjen e papritur të djalit të tij, Truett Foster McKeehan.

Në lëshimin e “21 vjet”, TobyMac ndau një shënim ku përshkruhej pikëllimi që pasoi vdekjen e të birit. Kënga siguron “një rrëfim të ndershëm të pyetjeve, dhimbjes, zemërimit, dyshimit, mëshirës dhe premtimit që përshkruan udhëtimin që unë ndoshta po filloj,” tha ai.

“Një gjë e di është se unë nuk jam vetëm,” vazhdoi ai. “Zoti nuk na premtoi një jetë pa dhimbje dhe as vdekje tragjike, por Ai premtoi se Ai kurrë nuk do të na linte ose do të na braktiste. Dhe unë po mbaj shtrenjtë atë premtim për djalin tim, si dhe për vetë.”

Një reflektim katër-minutësh, TobyMac këndon në kor: “A po këndon” me engjëjt? / A je i lumtur atje ku je? / Epo, derisa të mbarojë kjo shfaqje / Dhe ti fut në krahët e mi / Zoti e ka? në Qiell / Por unë ju kam në zemrën time. “

Facebook Comments