Zëri I Mëngjesit. Sepse ky është zëri yt! Zëri i ëmbël që të zgjon në mëngjes, zëri që të bën të ndjehesh i pranuar dhe i vlerësuar gjatë gjithë ditës. Zëri që të drejton gjatë gjithë ditës. Në gëzim e vështirësi Zëri i Mëngjesit çdo ditë me ty.
Zëri i Mëngjesit, me ju, nga e hëna – e premte, prej orës 07:30 – 10:00.

 

Facebook Comments

Share This: