Videos

Impossible – Lacey Sturm

Vetëvrasja! Mund të mos ketë prekur ty personalisht por ndikon tek adoleshentët ngado. Stresi, familja, bulizmi, depresioni dhe shumë të tjera e zhysin një person deri aty sa të mendoj nëse në jetë ka ndonjë arsye për të jetuar.

 

Facebook Comments